Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kartica "3 plus" za roditelje sa troje i više dece

rssBookmark and Share

Niš 20.06.2020. Južna Srbija Info

U cilju podrške porodicama sa troje i više dece sa teritorije grada Niša, loklna samouprava i "Pokret za decu TRI PLUS", obezbedili su karticu koja omogućava brojne besplatne usluge i popuste porodicama sa troje i više dece.

Kartica "3 plus" za roditelje sa troje i više dece

U cilju podrške porodicama sa troje i više dece sa teritorije grada Niša, kojima se ostvaruje poboljšanje uslova za zadovoljavanje potreba i unapređuje materijalni položaj porodica, a u skladu sa zakonom koji uređuje finansijsku podršku porodicama sa decom, Grad Niš je sa Udruženjem „Pokret za decu 3 plus“ zaključio Ugovor o uslovima članstva u udruženju „Pokret za decu tri plus“.

Podrška podrazumeva personalizovanu karticu na ime majke/oca koja omogućava brojne besplatne usluge i popuste porodicama sa troje i više dece. Pravo na ovaj vid podrške mogu da ostvare roditelji sa troje ili više dece od kojih je bar jedno maloletno sa članskim kartama Udruženja.

Za dobijanje članske karte potrebno je da roditelj popuni i potpiše izjavu na osnovu koje ostvaruje pravo na dobijanje članske karte.

Roditelji dece, izjave će potpisivati u Uslužnim centrima Gradskih opština, na teritoriji GO u kojoj imaju prebivalište, počev od 22.6.2020. godine.

Kako doći do kartice...


#   Niš   deca   roditelji   lokalna samouprava   Pokret za decu i mlade tri plus NVO   kartica 3 plus
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima