Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Медијана добила новог председника, Небојшу Коцића

rssBookmark and Share

Ниш 05.09.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Највећа градска општина у Нишу, данас је добила новог председника, дипломираног економисту Милана Коцића, који је однедавно прешао из Демократске странке у СНС.

Фото: Белами
Фото: Белами

Досадашни председник Милан Крстић такође из редова напредњака, јутрос је на почетку седнице Скупштине општине Медијана, поднео оставку. На седници је требало да се расправља о његовој смени, због нерационалног трошења новца из буџета.

На данашњој хитној седници, за Коцићевог заменика, изабран је Зденко Седлар из покрета “Искрено за Ниш”.

Општина добила је и петочлано веће које чине, Божидар Илић, Срђан Јовковић, Тамара Милић, Бојан Цветковић и Игор Тодоровић.

Да подсетимо...

Крстић је на самом почетку седнице, пре извештаја о раду, изашао и поднео оставку и притом се захвалио свима на срадњи, осврнувши се да је на чело општине дошао као кандидат СНС-а и да ће и убудуће следити одлуке странке.
Оставку је поднео и Урош Радуловић (СНС), секретар Скупштине.

Након многих спекулација и негирања, у Скупштину општине Медијана јуче је стигао званичан захтев за смену актуелног председника Милана Крстића (СНС) кога ће заменити Небојша Коцић (ДС-СНС)), који ће највероватније бити кандидат за председника те Општине.

Пре неколико неколико дана из ГрО СНС у Нишу саопштено да су двоје бивших одборника Небојша Коцић и Катарина Делчев Демократске странке прешли у СНС, а јче је у СО Медијана је стигао и званичан захтев за смену актуелног председника Милана Крстића.

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Бојан Цветковић   локална самоуправа     Милан Крстић   Искрено за Ниш   Небојша Коцић   Тамара Милић   Божидар Илић
@


 


[ Додај коментар ]