Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Medijana dobila novog predsednika, Nebojšu Kocića

rssBookmark and Share

Medijana gradska opština 05.09.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Najveća gradska opština u Nišu, danas je dobila novog predsednika, diplomiranog ekonomistu Milana Kocića, koji je odnedavno prešao iz Demokratske stranke u SNS.

Foto: Belami
Foto: Belami

Dosadašni predsednik Milan Krstić takođe iz redova naprednjaka, jutros je na početku sednice Skupštine opštine Medijana, podneo ostavku. Na sednici je trebalo da se raspravlja o njegovoj smeni, zbog neracionalnog trošenja novca iz budžeta.

Na današnjoj hitnoj sednici, za Kocićevog zamenika, izabran je Zdenko Sedlar iz pokreta “Iskreno za Niš”.

Opština dobila je i petočlano veće koje čine, Božidar Ilić, Srđan Jovković, Tamara Milić, Bojan Cvetković i Igor Todorović.

Da podsetimo...

Krstić je na samom početku sednice, pre izveštaja o radu, izašao i podneo ostavku i pritom se zahvalio svima na sradnji, osvrnuvši se da je na čelo opštine došao kao kandidat SNS-a i da će i ubuduće slediti odluke stranke.
Ostavku je podneo i Uroš Radulović (SNS), sekretar Skupštine.

Nakon mnogih spekulacija i negiranja, u Skupštinu opštine Medijana juče je stigao zvaničan zahtev za smenu aktuelnog predsednika Milana Krstića (SNS) koga će zameniti Nebojša Kocić (DS-SNS)), koji će najverovatnije biti kandidat za predsednika te Opštine.

Pre nekoliko nekoliko dana iz GrO SNS u Nišu saopšteno da su dvoje bivših odbornika Nebojša Kocić i Katarina Delčev Demokratske stranke prešli u SNS, a jče je u SO Medijana je stigao i zvaničan zahtev za smenu aktuelnog predsednika Milana Krstića.


#   Medijana gradska opština   Bojan Cvetković   lokalna samouprava     Milan Krstić   Iskreno za Niš   Nebojša Kocić   Tamara Milić   Božidar Ilić   Igor Todorović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima