Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izabrano najlepše dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade

rssBookmark and Share

Niš 21.06.2018. Južna Srbija Info

U Gradskoj opštini Medijana dodeljene su nagrade pobednicima Konkursa ove opštine,,Neka cveće govori“.

Izabrano najlepše dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade

Na osnovu onoga što je videla na terenu, Komisija je donela sledeću odluku: 

1. u kategoriji najlepše uređeno dvorište nagradu je dobio Ljubiša Cvetanović iz Brzog Broda

2. u kategoriji najlepše uređen balkon nagradu je dobila Mirjana Stanković iz Ulice Marijana Badela 

3. u kategoriji najlepše uređeno dvorište stambene zgrade nagradu je dobila stambena zajednica Vizantijski Bulevar broj 36- 

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić zahvalio je svima koji su se prijavili i podržali ovu akciju da najveća niška opština bude lepa i uređena. On je istakao da se Gradska opština Medijana izuzetno trudi da podigne nivo komunalnog reda i podsetio da su u prethodnom periodu održani sastanci sa predstavnicima saveta građana na kojima je identifikovano 380 komunalnih problema, a da je više od polovine već rešeno.

Na konkurs je stigao veliki broj prijava naših sugrađana, pa je Komisija, na osnovu fotografija priloženih uz prijave, napravila uži izbor i obišla te lokacije.

-Imali smo zaista težak posao, jer su svi prijavljeni uložili izuzetan trud i sve bašte i dvorišta koje smo obišli su prelepi - rekla je predsednica Komisije za komunalna pitanja i urbanu estetiku Olivera Đorđević i dodala da se Komisija pri odlučivanju rukovodila ocenom da je čitav prostor dvorišta skladno uređen, a ne samo jedan deo.

Za najlepše uređeno dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade biće dodeljene nagrade u iznosu od po 30 000 dinara.

Nagrade najboljima uručili su predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, član Veća Gradske opštine Medijana Bojan Cvetković i predsednica Komisije za komunalna pitanja i urbanu estetiku Olivera Đorđević.

Inače, pravo da se prijave na konkurs imali su svi građani sa teritorije Gradske opštine Medijana, dakle ravnopravno sugrađani koji žive u privatnim i stambenim zgradama.

Konkurs ,,Neka cveće govori“ za najlepše uređeno dvorište, balkon i dvorište stambene zgrade raspisale su Gradska opština Medijana i Komisija za komunalna pitanja i urbanu estetiku u želji da nagrade sugrađane koji vredno i sa ljubavlju uređuju životni prostor.

Medijanina akcija „Neka cveće govori“ takmičarskog je, motivacionog i nagradnog karaktera, za sve one koji, uređujući sopstveni prostor, doprinose lepšem izgledu ne samo najveće niške opštine već i Grada Niša u celini.

 

 


#   Niš   Medijana gradska opština   konkurs   Bojan Cvetković   dvorište   Vizantijski bulevar   gradske opštine   Gradska opština   Nebojša Kocić   Jana Stanković   stambene zgrade   Neka cveće govori
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima