Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изабрано најлепше двориште, балкон и двориште стамбене зграде

rssBookmark and Share

Ниш 21.06.2018. Јужна Србија Инфо

У Градској општини Медијана додељене су награде победницима Конкурса ове општине,,Нека цвеће говори“.

Изабрано најлепше двориште, балкон и двориште стамбене зграде

На основу онога што је видела на терену, Комисија је донела следећу одлуку: 

1. у категорији најлепше уређено двориште награду је добио Љубиша Цветановић из Брзог Брода

2. у категорији најлепше уређен балкон награду је добила Мирјана Станковић из Улице Маријана Бадела 

3. у категорији најлепше уређено двориште стамбене зграде награду је добила стамбена заједница Византијски Булевар брoj 36- 

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић захвалио је свима који су се пријавили и подржали ову акцију да највећа нишка општина буде лепа и уређена. Он је истакао да се Градска општина Медијана изузетно труди да подигне ниво комуналног реда и подсетио да су у претходном периоду одржани састанци са представницима савета грађана на којима је идентификовано 380 комуналних проблема, а да је више од половине већ решено.

На конкурс је стигао велики број пријава наших суграђана, па је Комисија, на основу фотографија приложених уз пријаве, направила ужи избор и обишла те локације.

-Имали смо заиста тежак посао, јер су сви пријављени уложили изузетан труд и све баште и дворишта које смо обишли су прелепи - рекла је председница Комисије за комунална питања и урбану естетику Оливера Ђорђевић и додала да се Комисија при одлучивању руководила оценом да је читав простор дворишта складно уређен, а не само један део.

За најлепше уређено двориште, балкон и двориште стамбене зграде биће додељене награде у износу од по 30 000 динара.

Награде најбољима уручили су председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, члан Већа Градске општине Медијана Бојан Цветковић и председница Комисије за комунална питања и урбану естетику Оливера Ђорђевић.

Иначе, право да се пријаве на конкурс имали су сви грађани са територије Градске општине Медијана, дакле равноправно суграђани који живе у приватним и стамбеним зградама.

Конкурс ,,Нека цвеће говори“ за најлепше уређено двориште, балкон и двориште стамбене зграде расписале су Градска општина Медијана и Комисија за комунална питања и урбану естетику у жељи да награде суграђане који вредно и са љубављу уређују животни простор.

Медијанина акција „Нека цвеће говори“ такмичарског је, мотивационог и наградног карактера, за све оне који, уређујући сопствени простор, доприносе лепшем изгледу не само највеће нишке општине већ и Града Ниша у целини.

 

 


#   Ниш   Медијана градска општина   конкурс   Бојан Цветковић   двориште   Византијски булевар   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић   Јана Станковић   стамбене зграде   Нека цвеће говори
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима