Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Наступом "Саре Јо" завршено овогодишње и једно од најпосећенијих културних лета у Медијани

rssBookmark and Share

Ниш 03.08.2019. Јужна Србија Инфо

Незабележена атмосфера на једној културној манифестацији у Светосавском парку. Сара Јовановић, познатија као Сара Јо, својом игром и комуникацијом са публиком „купила“ је срца најмлађих Нишлија, тинејџера, али и њихових родитеља.

Наступом "Саре Јо" завршено овогодишње и једно од најпосећенијих културних лета у Медијани

Читав парк у којем је према неким проценама било око 10 хиљада посетилаца певало је у глас хитове познате поп певачице која је у жижу интересовања доспела после успеха на такмичењу Први глас Србије.

Сара је у једноипосатном наступу забављала публику у духу који наше најмлађе ниједног тренутка није оставио равнодушним. Већ од касних поподневних сати публика се тискала око бине у парку, чекала наступ и фотографисање са популарном Београђанком. Она је и током свог наступа више пута нагласила да је дуго чекала да се представи нишкој публици.
Наступом Саре Јо завршено је и овогодишње Културно лето у Медијани 2019, које је у три вечери окупило преко 15 хиљада Нишлија и гостију највеће нишке општине. Тако је ово Медијанино лето било једно од најпосећенијих, у последњих 14 година.

Да подсетимо, прве вечери наступио је бенд „Освајачи“, Ђорђе Давид и Ивана Петерс били су извођачи другог дана традиционалне манифестације у организацији Градске општине Медијана. Први човек ове општине Небојша Коцић каже да се приликом избора музичара водило рачуна да се задовоље укуси свих генерација, али је задовољство посебно јер је треће вечери најбројнија била најмлађи којима је у свом раду Градска општина и најпосвећенија-

Вече фолклора које је требало да се одржи 29. јула одложено је, а нови датум биће благовремено саопштен.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   Ђорђе Давид   културно лето   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић   Сара Јо
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима