Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Министарка Ђукић Дејановић јутрос пребачена у Београд

rssBookmark and Share

Београд 03.03.2017. М.М. Јужна Србија Инфо

Министарка без портфеља и потпредседница СПС-а Славица Ђукић Дејановић након пријема у КЦ Ниш и опсервације повреда које је задобила у саобраћајној незгоди синоћ код Грделичке клисуре, превежена је јутрос у седам сати у Институт за ортопедско-хирушке болеси "Бањица" у Београду.

Фото: СПС
Фото: СПС

"Министарка Ђукић Дејановић је добро у стабилном, свесном и комуникативном стању транспортована у београдски Институт Бањица. Ђукић Дејановић има прелом главе надколеничне кости и потребно је извршити операцију. Прелом је у више фрагмената, те је у договору са лекарима одлучено да она буде пребачена за Београд јер је постоперативни ток дугачак барем 15 дана. Како министарка и живи тамо, одлучено је да она лечење настави у Београду“, изјавио је медијима директор КЦ Ниш, Зоран Радовановић..

Ђукић Дејановићева и њен возач су задобили повреде када су се враћали са митинга Александра Вучића, који је одржан јуче у Врању.

http://www.juznasrbija.info/vesti/hronika/slavica-djukic-dejanovic-povredjena-u-teskoj-saobracajnoj-nesreci-kod-grdelicke-klisure.html


#   Београд   Славица Ђукић-Дејановић   Клинички центар Ниш   саобраћајна незгода   Зоран Радовановић   Грделичка клисура   Славица Ђукић Дејановић
@tigerzoki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима