Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ministarka Đukić Dejanović jutros prebačena u Beograd

rssBookmark and Share

Beograd 03.03.2017. M.M. Južna Srbija Info

Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović nakon prijema u KC Niš i opservacije povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nezgodi sinoć kod Grdeličke klisure, prevežena je jutros u sedam sati u Institut za ortopedsko-hiruške bolesi "Banjica" u Beogradu.

Foto: SPS
Foto: SPS

"Ministarka Đukić Dejanović je dobro u stabilnom, svesnom i komunikativnom stanju transportovana u beogradski Institut Banjica. Đukić Dejanović ima prelom glave nadkolenične kosti i potrebno je izvršiti operaciju. Prelom je u više fragmenata, te je u dogovoru sa lekarima odlučeno da ona bude prebačena za Beograd jer je postoperativni tok dugačak barem 15 dana. Kako ministarka i živi tamo, odlučeno je da ona lečenje nastavi u Beogradu“, izjavio je medijima direktor KC Niš, Zoran Radovanović..

Đukić Dejanovićeva i njen vozač su zadobili povrede kada su se vraćali sa mitinga Aleksandra Vučića, koji je održan juče u Vranju.

http://www.juznasrbija.info/vesti/hronika/slavica-djukic-dejanovic-povredjena-u-teskoj-saobracajnoj-nesreci-kod-grdelicke-klisure.html


#   Beograd   Slavica Đukić-Dejanović   Klinički centar Niš   saobraćajna nezgoda   Zoran Radovanović   Grdelička klisura   Slavica Đukić Dejanović
@tigerzoki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima