Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Најбољи ђаци награђени бесплатним летовањем

rssBookmark and Share

Прокупље 27.08.2018. Јужна Србија Инфо

Општина Прокупље је по први пут бесплатним летовањем наградила најбоље ђаке основних школа са територије општине Прокупље. Њих деведесеторо је у Буљарицама већ трећи дан, а сви заједно поручују да су презадовољни програмом који је на мору организован само за њих.

Најбољи ђаци награђени бесплатним летовањем

-Захвални смо Општини Прокупље што нас је наградила правом наградом. Ово летовање ће подстаћи многе наше другаре, да буду још бољи у школи и да можда баш они следећег лета бораве овде са својим вршњацима. Све је дивно. О нама се добро брину и ми уживамо и одмарамо се на најбољи могући начин. Прикупљамо енергију за нову школску годину, која ускоро почиње, поручили су из Буљарица ученици које је локална самоуправа наградила летовањем.

Они су додали да је добро што поред купања и школе пливања, могу да се посвете и спорту, односно фудбалу и одбојци, јер је и то део овог летовања, које ће како истичу памтити заувек. После дневних активности сви заједно уживају у вечерњој забави коју опет заједно организују, трудећи се да свако да свој печат садржајима, којих ће се сигурно радо сећати.


#   Прокупље   бесплатно   вуковци   летовање   локална самоуправа   ђаци   Буљарице
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима