Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након војне параде завршетак асфалтирања Булевара Николе Тесле

rssBookmark and Share

Ниш 07.06.2019. Јужна Србија Инфо

Реконструкција Булевара Николе Тесле је у пуном јеку. Путари компаније Трејс ангажовани су на асфалтирању завршног слоја асфалта на Булевару. Јуче је завршена десна коловозна трака на деоници од раскрснице са Булеваром Хероја са Кошара до улице Александра Медведева, а следи и асфалтирање правца ка излазу из града.

Након војне параде завршетак асфалтирања Булевара Николе Тесле

Након тога, како је рекао градоначелник Булатовић, наставиће се радови на рехабилитацији коловоза и ка Мосту младости, а паралелно са тим, на тој деоници, почиње изградња и канализационог колектора за потребе Научно-технолошког парка и новог Студенстког дома.

Истовремено ради се и на реконструкцији коловоза на северном улазу у град са Аутопута, код комренске петље до укључења на Булевар 12. фебруара.

Булатовић је рекао да је замена завршног асфалтног слоја била неопходна јер је коловоз био у веома лошем стању, и остављао је изузетно лош утисак на све који долазе у Ниш.

Према његовим речима, радови ће бити завршени у најкраћем могућем року, до краја овог викенда, а такав принцип рада биће примењен и на свим осталим саобраћајницама чија изградња почиње ових дана, како би обуставе и измене режима саобраћаја у граду трајале што краће.


#   Ниш   Дарко Булатовић   асфалтирање   Булевар Николе Тесле   војна парада
@DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима