Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Настављени радови на обнови асфалта у неколико улица у ширем центру Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 27.08.2019. Јужна Србија Инфо

Ових дана отпочели су радови на рехабилитацији коловоза и уређењу тротоарских површина у три нишке улице. Ради се коловоз у улици Војводе Мишића од раскрснице са улицом 9. бригаде до Душанове. На тој деоници, поред замене асфалтног слоја на коловозу биће замењени ивичњаци и уређена паркинг места, док ће тротоари са обеју страна бити поплочани бехатон плочама.

Настављени радови на обнови асфалта у неколико улица у ширем центру Ниша

У наредној фази, следи реконструкција и другог дела исте саобраћајнице од раскрснице код Црвеног певца до кружног тока на Булевару Немањића. У том делу, oва веома прометна улица биће проширена за још једну коловозну траку, а планирана је и изградња тротоара код Ватрогасног дома, који тренутно недостаје.

Почело се са радовима и у Јадранској улици код ауто пијаце и Нишавској улици, а у наредних неколико дана машине и радници ући ће и у суседне, улице Краља Милутина и Воје Ринчића. У свим тим улицама рехабилитује се коловоз, а на местима где недостаје биће изграђени и тротоари.

''Циљ нам је да уредимо читаву Јагодин Малу и учинимо је много лепшом, али и безбеднијом за кретање пешака'', рекао је Градоначелник Дарко Булатовић обилазећи градилишта.  Он је додао да ће следећа на реду бити Пантелејска улица којој је неопходна реконструкција у делу од раскрснице са улицом Косовке девојке до семафора код бившег Нитекса.

Коментара: 0


#   Ниш   Дарко Булатовић   асфалтирање   Косовке девојке улица   Пантелејска улица
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима