Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nastavljeni radovi na obnovi asfalta u nekoliko ulica u širem centru Niša

rssBookmark and Share

Niš 27.08.2019. Južna Srbija Info

Ovih dana otpočeli su radovi na rehabilitaciji kolovoza i uređenju trotoarskih površina u tri niške ulice. Radi se kolovoz u ulici Vojvode Mišića od raskrsnice sa ulicom 9. brigade do Dušanove. Na toj deonici, pored zamene asfaltnog sloja na kolovozu biće zamenjeni ivičnjaci i uređena parking mesta, dok će trotoari sa obeju strana biti popločani behaton pločama.

Nastavljeni radovi na obnovi asfalta u nekoliko ulica u širem centru Niša

U narednoj fazi, sledi rekonstrukcija i drugog dela iste saobraćajnice od raskrsnice kod Crvenog pevca do kružnog toka na Bulevaru Nemanjića. U tom delu, ova veoma prometna ulica biće proširena za još jednu kolovoznu traku, a planirana je i izgradnja trotoara kod Vatrogasnog doma, koji trenutno nedostaje.

Počelo se sa radovima i u Jadranskoj ulici kod auto pijace i Nišavskoj ulici, a u narednih nekoliko dana mašine i radnici ući će i u susedne, ulice Kralja Milutina i Voje Rinčića. U svim tim ulicama rehabilituje se kolovoz, a na mestima gde nedostaje biće izgrađeni i trotoari.

''Cilj nam je da uredimo čitavu Jagodin Malu i učinimo je mnogo lepšom, ali i bezbednijom za kretanje pešaka'', rekao je Gradonačelnik Darko Bulatović obilazeći gradilišta.  On je dodao da će sledeća na redu biti Pantelejska ulica kojoj je neophodna rekonstrukcija u delu od raskrsnice sa ulicom Kosovke devojke do semafora kod bivšeg Niteksa.

Komentara: 0


#   Niš   Darko Bulatović   asfaltiranje   Kosovke devojke ulica   Pantelejska ulica
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima