Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon vojne parade završetak asfaltiranja Bulevara Nikole Tesle

rssBookmark and Share

Niš 07.06.2019. Južna Srbija Info

Rekonstrukcija Bulevara Nikole Tesle je u punom jeku. Putari kompanije Trejs angažovani su na asfaltiranju završnog sloja asfalta na Bulevaru. Juče je završena desna kolovozna traka na deonici od raskrsnice sa Bulevarom Heroja sa Košara do ulice Aleksandra Medvedeva, a sledi i asfaltiranje pravca ka izlazu iz grada.

Nakon vojne parade završetak asfaltiranja Bulevara Nikole Tesle

Nakon toga, kako je rekao gradonačelnik Bulatović, nastaviće se radovi na rehabilitaciji kolovoza i ka Mostu mladosti, a paralelno sa tim, na toj deonici, počinje izgradnja i kanalizacionog kolektora za potrebe Naučno-tehnološkog parka i novog Studenstkog doma.

Istovremeno radi se i na rekonstrukciji kolovoza na severnom ulazu u grad sa Autoputa, kod komrenske petlje do uključenja na Bulevar 12. februara.

Bulatović je rekao da je zamena završnog asfaltnog sloja bila neophodna jer je kolovoz bio u veoma lošem stanju, i ostavljao je izuzetno loš utisak na sve koji dolaze u Niš.

Prema njegovim rečima, radovi će biti završeni u najkraćem mogućem roku, do kraja ovog vikenda, a takav princip rada biće primenjen i na svim ostalim saobraćajnicama čija izgradnja počinje ovih dana, kako bi obustave i izmene režima saobraćaja u gradu trajale što kraće.


#   Niš   Darko Bulatović   asfaltiranje   Bulevar Nikole Tesle   vojna parada
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima