Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки "Биг Бенд" и ГО Медијана – За бебу више

rssBookmark and Share

Ниш 02.08.2018. Јужна Србија Инфо

Градска општина Медијана организовала је још једну акцију “Медијана – За бебу више“ како би указала на значај повећања стопе наталитета и пружила подршку државној политици у овој области. Нишлијама се први пут на овом простору представио Нишки Биг Бенд, који чине сјајни, талентовани музичари. Концерт су поклонили публици у Нишу, јер су кажу деца наше највеће богатство.

Нишки "Биг Бенд" и ГО Медијана – За бебу више

Пре наступа бенда гости концерта имали су прилику да упознају  породицу маме Милице Милошевић и оца Богдана и њихова три сина – Јована, Огњена и Вука. Бебе су рођене 20. јануара ове године а Градска општина Медијана им је уз помоћ нишког „Житопека“ обезбедила колица за тројке. Они су у кратком разговору објаснили како је бити родитељ три дечака у исто време, како изгледа један њихов дан, ко им све помаже у одгајању беба.

Уследио је концерт у трајању од 90 минута током којег су се ређале композиције различитих аутора и аранжмана сјајних музичара и солиста под  вођством маестра Драгослава Петровића. Догађај који је привукао велику пажњу Нишлија био је прилика и за упознавање са бројним активностима које Градска општина Медијана спроводи у циљу побољшања пронаталитетне политике у складу са државним смерницама у овој области.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић каже да ће највећа нишка општина наставити са акцијама које презентују праве вредности, да ће у складу са могућностима наставити и да издваја новчана средства за најмлађе, студенте, таленте и све оне који желе да унапређују квалитет живота нових генерација. Медијана ће бити увек спремна да их подржи у томе, наглашава први човек највеће нишке општине.

Успешно вече и по оцени бројне публике, биће изазов и за наставак сарадње Градске општине Медијана и Нишког Биг Бенда.

 


#   Ниш   Медијана градска општина   парк Светог Саве   градске општине   Градска општина   Небојша Коцић   Медијана за бебу више   Биг бенд Ниш
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима