Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова полицијска станица у Нишу

rssBookmark and Share

Медијана градска општина 11.04.2016. Град Ниш

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић присуствовао је у Нишу отварању полицијске испоставе у градској општини Медијана. Отварању су поред министра присуствовали и градоначелник Ниша проф.др Зоран Перишић и начелник ПУ у Нишу Нинослав Митић.

Нова полицијска станица у Нишу

Министар Стефановић је том приликом рекао да је намера Министарства унутрашњих послова да полицијску испоставу добије и Градска општина Палилула, једина од пет нишких општина која тренутно нема ту испоставу. “Отварање испостава је прави начин да се позабавимо темом ‘полиција у заједници’. Ми на овај начин хоћемо да приближимо полицију грађанима”, изјавио је министар Стефановић.

Отварање полицијских испостава, је један од начина  да се брзо и лако грађани обрате полицији за решавање проблема, било да се ради о издавању личних докумената или о сузбијању криминалитета.

Према најави министра Стефановића, МУП ће наставити да опрема испоставу у Медијани, а између осталог све прометније саобраћајнице у близини биће опремљене безбедносним камерама и повезане са испоставом.

У полицијској испостави у Медијани радиће 100 полицајаца, а за који дан грађани ће моћи у овој испостави да предају захтеве за добијање личних докумената.

Коментара: 0


#   Небојша Стефановић   Медијана градска општина   Зоран Перишић   ПУ Ниш   полицијска станица   Нинослав Митић   Градска општина
@nesastefanovic @ProfdrPerisic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима