Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нове "боје" Стонотениског дома у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 20.08.2021. Јужна Србија Инфо

Стонотениски дом у Нишу у потпуности је реновиран и спреман је за суперлигашка такмичења нишких клубова, уверили су се градоначелница Ниша Драгана Сотировски и председник Стонотениског савеза Србије и наш прослављени ас Александар Каракашевић.

Нове "боје" Стонотениског дома у Нишу

Замењене су све инсталације и осветљење, столови су нови, стиже адекватна подлога, сређене су свлачионице. Ниш сада има четири суперлигаша и три репрезентативца међу особама са инвалидитетом.

Наш заједнички циљ је да у тим новим салама и на спортским теренима окупимо што више деце, рекла је Драгана Сотировски што је потврдио и Каракашевић оценивши да у Србији сада имамо довољно сала, али да нам треба више деце узраста од осам до 12 година.

Ускоро ћемо имати терен на крају Мокрањчеве, сређен спортски терен у насељу Никола Тесла, опремљен спортски терен у насељу Бранко Бјеговић. Имамо амбициозне планове у области изградње спортске инфраструктуре у наредној години, најавила је градоначелница Ниша.

Каракашевић је рекао да Ниш има четири супрлигаша што је до сада највећи број и што се раније није дешавало.

Драгана Сотировски и Каракашевић разменили су неколико удараца за стонотениским столом.

Са градоначелницом Ниша Стонотениски дом обишао је градски већник Александар Стојичић, а на помоћи града захвалила је вршилац дужности директора Спортског центра Чаир Бранка Ранђеловић.


#   Ниш   Драгана Сотировски   стони тенис   Стонотениски дом   Стонотениски савез Србије
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима