Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nove "boje" Stonoteniskog doma u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 20.08.2021. Južna Srbija Info

Stonoteniski dom u Nišu u potpunosti je renoviran i spreman je za superligaška takmičenja niških klubova, uverili su se gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Stonoteniskog saveza Srbije i naš proslavljeni as Aleksandar Karakašević.

Nove "boje" Stonoteniskog doma u Nišu

Zamenjene su sve instalacije i osvetljenje, stolovi su novi, stiže adekvatna podloga, sređene su svlačionice. Niš sada ima četiri superligaša i tri reprezentativca među osobama sa invaliditetom.

Naš zajednički cilj je da u tim novim salama i na sportskim terenima okupimo što više dece, rekla je Dragana Sotirovski što je potvrdio i Karakašević ocenivši da u Srbiji sada imamo dovoljno sala, ali da nam treba više dece uzrasta od osam do 12 godina.

Uskoro ćemo imati teren na kraju Mokranjčeve, sređen sportski teren u naselju Nikola Tesla, opremljen sportski teren u naselju Branko Bjegović. Imamo ambiciozne planove u oblasti izgradnje sportske infrastrukture u narednoj godini, najavila je gradonačelnica Niša.

Karakašević je rekao da Niš ima četiri suprligaša što je do sada najveći broj i što se ranije nije dešavalo.

Dragana Sotirovski i Karakašević razmenili su nekoliko udaraca za stonoteniskim stolom.

Sa gradonačelnicom Niša Stonoteniski dom obišao je gradski većnik Aleksandar Stojičić, a na pomoći grada zahvalila je vršilac dužnosti direktora Sportskog centra Čair Branka Ranđelović.


#   Niš   Dragana Sotirovski   stoni tenis   Stonoteniski dom   Stonoteniski savez Srbije
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima