Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови асфалт од Велепоља до Палиграца

rssBookmark and Share

Ниш 08.11.2018. Јужна Србија Инфо

У току је реконструкција пута од Палиграца до Велепоља. Реализација овог пројекта реализује се средствима из буџета Републике Србије кроз пројекат ревитализације саобраћајница на сеоском подручју.

Нови асфалт од Велепоља до Палиграца

Дужина деонице која се реконструише у овој фази је 2600 метара, а градоначелник Ниша Дарко Булатовић, који је обишао радове, поручио је да ће се наредне године радити и на поправци преосталог дела пута ка Горњој Трнави, који је важан не само за мештане ових села, већ и зато јер је овај правац најкраћа веза Ниша и Сокобање, односно лечилишта на Озрену.

Градоначелник је, за наредну годину, најавио и нова, велика улагања у санацију путне инфраструктуре, али и реконструкцију водоводне и електромреже на овом делу територије Града Ниша, како би се, како је рекао, мештанима ових села створили што бољи услови за живот.

Поред асфалтирања најважнијих и најфреквентнијих саобраћајница, важних и за несметано одвијање јавног превоза, претходних месеци се радило се и на обнови и ревитализацији атарских путева. Поред Велепоља и Палиграца, према речима, градског секретара за пољопривреду Саше Стоиљковића, атарски путеви се уређују и у Чокоту, Новом селу, Пасјачи и Малчи.


#   Ниш   Влада Републике Србије   Дарко Булатовић   Палиграце   асфалтирање   Велепоље
@Vlada_SR @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима