Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ускоро 24 сата вода из славина за мештане Велепоља

rssBookmark and Share

Ниш 10.03.2019. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Дарко Булатовић обишао је Велепоље како би се уверио да ли се обећани радови на стварању услова за уредно снабдевање овог и суседних села одвијају по плану.

Ускоро 24 сата вода из славина за мештане Велепоља

Наиме, стари водосистем који је грађен седамдесетих година средствима самих мештана је дотрајао и током летњих месеци често се дешавало да Велепоље, Палиграце, па и Кравље и Горња Трнава данима остану без воде.

''У наредних месец дана тај проблем, на чијем решавању мештани инсистирају већ 20 година, биће коначно решен. Сва домаћинства добиће водомере, каптаже и резервоари се чисте и биће поново у функцији, а о примарној и секундарној мрежи ће бринути ЈКП Наиссус, тако да ће људи у овом селу моћи да одахну и да буду сигурни да ће увек имати најквалитетнију воду у својим домовима'', рекао је Градоначелник.

Он је додао да ће у наредних неколико дана бити замењене и све неисправне уличне сијалице, а где недостају, биће постављене нове јер, како је рекао, услови за живот у селу морају бити у највећој могућој мери изједначени онима у граду и, у разговору са мештанима, поручио да ће се овог пролећа и лета интензивно радити и на сређивању саобраћајница и атарских путева, али и на увођењу Велепоља у градски систем одвоза смећа.


#   Ниш   Горња Трнава   Дарко Булатовић   Палиграце   водоснабдевање   Наиссус ЈКП   без воде   Велепоље
@DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима