Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uskoro 24 sata voda iz slavina za meštane Velepolja

rssBookmark and Share

Niš 10.03.2019. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je Velepolje kako bi se uverio da li se obećani radovi na stvaranju uslova za uredno snabdevanje ovog i susednih sela odvijaju po planu.

Uskoro 24 sata voda iz slavina za meštane Velepolja

Naime, stari vodosistem koji je građen sedamdesetih godina sredstvima samih meštana je dotrajao i tokom letnjih meseci često se dešavalo da Velepolje, Paligrace, pa i Kravlje i Gornja Trnava danima ostanu bez vode.

''U narednih mesec dana taj problem, na čijem rešavanju meštani insistiraju već 20 godina, biće konačno rešen. Sva domaćinstva dobiće vodomere, kaptaže i rezervoari se čiste i biće ponovo u funkciji, a o primarnoj i sekundarnoj mreži će brinuti JKP Naissus, tako da će ljudi u ovom selu moći da odahnu i da budu sigurni da će uvek imati najkvalitetniju vodu u svojim domovima'', rekao je Gradonačelnik.

On je dodao da će u narednih nekoliko dana biti zamenjene i sve neispravne ulične sijalice, a gde nedostaju, biće postavljene nove jer, kako je rekao, uslovi za život u selu moraju biti u najvećoj mogućoj meri izjednačeni onima u gradu i, u razgovoru sa meštanima, poručio da će se ovog proleća i leta intenzivno raditi i na sređivanju saobraćajnica i atarskih puteva, ali i na uvođenju Velepolja u gradski sistem odvoza smeća.


#   Niš   Gornja Trnava   Darko Bulatović   Paligrace   vodosnabdevanje   Naissus JKP   bez vode   Velepolje
@DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima