Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нови јарбол са заставом Србије висок 45 метара на Градини

rssBookmark and Share

Градина 06.04.2022. Јужна Србија Инфо

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је данас на Граничном прелазу Градина свечаном подизању заставе Републике Србије уз интонирање химне на новом јарболу, који је по његовом наређењу постављен у висини од 45 метара...

Нови јарбол са заставом Србије висок 45 метара на Градини

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је данас на Граничном прелазу Градина свечаном подизању заставе Републике Србије уз интонирање химне на новом јарболу, који је по његовом наређењу постављен у висини од 45 метара.  

„Како се односимо према застави, тако се односимо према држави. Са јарбола високог 45 метара вијори се наша тробојка. Александар Вучић је ојачао и уредио Србију и то мора да се види на сваком кораку у нашој држави. Велики историјски народи негују култ државе и њених симбола. Срби су велики историјски народ и не кријемо да смо поносни на снагу Србије и вредности које симболизује наша тробојка", истакао је министар полиције Александар Вулин. 

Министар полиције Александар Вулин посебно се захвалио Републичкој дирекцији за имовину и директору Јовану Воркапићу који су обезбедили средства за израду јарбола од 45 метара. 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин, такође је похвалио изузетан и ефикасан рад граничне полиције на Градини и подсетио да су, пре два дана, припадници Регионалног центра граничне полиције према Бугарској, у комбију затекли 30 ирегуларних миграната који су на недозвољен начин ушли у нашу земљу.

„Гранична полиција остварила је одличне резултате на сузбијању наркотика, током претходне године на Градини, само у једној акцији гранична полиција је спречила да се 13 килограма хероина нађе на улицама и дође до наше деце, док је у другој акцији запленила око 53 килограма марихуане. Ово су велики успеси и подвизи српске граничне полиције", истакао је министар полиције Александар Вулин.


#   МУП РС   Александар Вулин   Влада Републике Србије   Градина   Гранични прелаз   застава
@VulinAleksandar @Vlada_SR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима