Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новогодишњи пакетићи за децу миграната

rssBookmark and Share

Врање 20.12.2017. Јужна Србија Инфо

Поводом Међународног дана миграната, посланик Славиша Булатовић, начелник Пчињског округа Срећко Пејковић, заменик градоначелника Ненад Антић, градски већник Мирољуб Станковић са др Христосом Алексопулосом, представником компаније Хеллениц Сугар и Мирелом Крајиновић уредницом магазина "The Globe", обишли су Прихватни центар у Врању и малишанима поделили новогодишње пакетиће.

Новогодишњи пакетићи за децу миграната

Хуманитарна акција "Једна коцка за један осмех", коју је покренула компанија Hellenic Sugar, намењена је деци мигрантима и реализује се у сарадњи са тиражним магазином "The Globe", под покровитељством Министарства за рад, запошљавање и социјална питања, Либанском Амбасадом у Београду и Народним позориштем Београд, истакао је Алексопулос, ПР компаније.

,,Данас, без обзира на ниску температуру успели смо да загрејемо дечја срца и имали среће да измамимо не један него више дечијих осмеха који су наша срца испунили срећом. Сви ми заједно треба да подстакнемо и остале да се укључе и помогну како би се обезбедили сви услови за достојанствен боравак мигрантима, а нарочито деци, јер заједно можемо боље”, додао је Алексопулос. Заменик градоначелника Ненад Антић, похвалио је компанију Хеллениц Сугар, истичући да се ради о изузетно друштвено-одговорној  фирми. ,,Апелујем на све компаније и привредне субјекте у нашем граду да следе овај пример и помогну овим људима који су у невољи, али првенствено деци јер је њима помоћ најпотребнија”, истакао је Антић. У оквиру данашње посете подељено је 47 пакетића, деци узраста од две до једанаест година.

 


#   Врање   Нова година   деца   амбасадор   хуманитарна акција   мигранти   Славиша Булатовић   пакетићи   Министарство рада   Мирољуб Станковић   Ненад Антић   прихватни центар   Либан   The Globe   Срећко Пејковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима