Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отоворен први летњи базен у Блацу

rssBookmark and Share

Блаце 17.07.2016. Горица Шеговић

Председник општине Блаце, Зоран Јозић свечано је прогласио отвореним базен у Блацу. У свом обраћању на свечаности уприличеној поводом почетка рада базена, председник Јозић је истакао да је ово историјски тренутак за Блаце.

Фото: Топличке вести
Фото: Топличке вести

- Срећан сам што сам са својом екипом успео у задњих пар година да нешто покренем по питању овог комплекса, да сви заједно допринесемо томе да од сутра може да се користи. Ово је за Блаце историјски тренутак и нешто што смо дуго година чекали, рекао је на свечаном отварању и почетку рада једног дела комплекса базена у Блацу, председник општине Зоран Јозић који је крајем летње сезоне најавио наставак радова на комплексу базена који ће следеће године добити савршен изглед.

Директор спортско туристичко трговинског центра Блаце, Звонимир Тодоровић захвалио се свима који су учествовали у радовима на базену где се последњих неколико дана радило у три смене како би се прва фаза радова завршила.

Блачком базену обрадовали се и наши суграђани из дијаспоре.

- Један наш суграђанин који живи у Лондону, Илија Ивковић чуо је да реализована идеја коју је он још пре 20 година прижељкивао и да је у Блацу отворен базен, па је за све раднике тражио да се почасте пићем, сазнали смо од директора СТТЦ Блаце, који је на вечерашњој свечаности председнику општине Блаце Зорану Јозићу честитао рођендан, поклонивши му микрофон и клавијатуру.

Издеја о изградњи комплекса базена у Блацу датира још од 2005. године, али је тек 2015-16. спроведена у дело захваљујући огромном залагању, жељи и вољи представника локалне самоуправе који су препознали да је изградња комплекса базена један од најзначајнихих пројеката на територији општине Блаце, као и позитивна промена у интересу свих грађана а посебно младих.

Изградња комплекса базена у Блацу подељена је у три фазе, а у првој фази комплетно је сређен највећи базен који има најсавременији систем филтрирања воде.

Коментара: 0


#   базен   Блаце   лето   председник општине   Зоран Јозић   Звонимир Тодоровић   СТТЦ Блаце
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима