Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otovoren prvi letnji bazen u Blacu

rssBookmark and Share

Blace 17.07.2016. Gorica Šegović

Predsednik opštine Blace, Zoran Jozić svečano je proglasio otvorenim bazen u Blacu. U svom obraćanju na svečanosti upriličenoj povodom početka rada bazena, predsednik Jozić je istakao da je ovo istorijski trenutak za Blace.

Foto: Topličke vesti
Foto: Topličke vesti

- Srećan sam što sam sa svojom ekipom uspeo u zadnjih par godina da nešto pokrenem po pitanju ovog kompleksa, da svi zajedno doprinesemo tome da od sutra može da se koristi. Ovo je za Blace istorijski trenutak i nešto što smo dugo godina čekali, rekao je na svečanom otvaranju i početku rada jednog dela kompleksa bazena u Blacu, predsednik opštine Zoran Jozić koji je krajem letnje sezone najavio nastavak radova na kompleksu bazena koji će sledeće godine dobiti savršen izgled.

Direktor sportsko turističko trgovinskog centra Blace, Zvonimir Todorović zahvalio se svima koji su učestvovali u radovima na bazenu gde se poslednjih nekoliko dana radilo u tri smene kako bi se prva faza radova završila.

Blačkom bazenu obradovali se i naši sugrađani iz dijaspore.

- Jedan naš sugrađanin koji živi u Londonu, Ilija Ivković čuo je da realizovana ideja koju je on još pre 20 godina priželjkivao i da je u Blacu otvoren bazen, pa je za sve radnike tražio da se počaste pićem, saznali smo od direktora STTC Blace, koji je na večerašnjoj svečanosti predsedniku opštine Blace Zoranu Joziću čestitao rođendan, poklonivši mu mikrofon i klavijaturu.

Izdeja o izgradnji kompleksa bazena u Blacu datira još od 2005. godine, ali je tek 2015-16. sprovedena u delo zahvaljujući ogromnom zalaganju, želji i volji predstavnika lokalne samouprave koji su prepoznali da je izgradnja kompleksa bazena jedan od najznačajnihih projekata na teritoriji opštine Blace, kao i pozitivna promena u interesu svih građana a posebno mladih.

Izgradnja kompleksa bazena u Blacu podeljena je u tri faze, a u prvoj fazi kompletno je sređen najveći bazen koji ima najsavremeniji sistem filtriranja vode.

Komentara: 0


#   bazen   Blace   leto   predsednik opštine   Zoran Jozić   Zvonimir Todorović   STTC Blace
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima