Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пријем грађана код начелнице Сотировски: Предлог за оснивање хуманитарног центра за помоћ најугроженијим становницима Округа!

rssBookmark and Share

Ниш 09.07.2018. Јужна Србија Инфо

Оснивање хуманитарног центра за помоћ најугруженијим житељима Нишавског округа, само је један од занимљивих предлога грађана на петим по реду "Отвореним вратима" код начелнице Драгане Сотировски.

Пријем грађана код начелнице Сотировски: Предлог за оснивање хуманитарног центра за помоћ најугроженијим становницима Округа!

"С обзиром да се доста здраве хране баца и да има људи који би је поклонили другима, као и половну градеробу, ово јесте занимаљив и добар предлог који треба да добије форму и да се кроз легалне токове, као што би било оснивање једног таквог хуманитарног центра, збрину они најугроженије становници Округа и Ниша", рекла је Сотировски и додала да ће у сарадњи са својим најближим сарадницима анализирати коме би такав предлог могао да буде што пре упућен.

Мештани алексиначких села, су се жалили на спорост локалне самоуправе и тражили су посредовање код Окружног штаба за вандредне ситуације, јер су им како кажу и после месец дана од поплава, дворишта и даље под муљем, смећем и наносима бујичних поплава.

Од када је почела акција "Отворених врата", начелница Сотировски примила је више од 300 грађана са разним проблемима и предлозима, од којих су многи решени и реализовани.


#   Ниш   Драгана Сотировски   грађани   Нишавски управни округ   Дан отворених врата
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима