Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Антић и даље води СПС у Врању

rssBookmark and Share

Врање 10.06.2016. РТВ Врање, Јужна Србија Инфо

Зоран Антић и даље ће бити на челу ГрО СПС Врање. Тако је одлучено на седници Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Врању која је одржана у среду 8.јуна.

Антић и даље води СПС у Врању

Градски одбор Социјалистичке партије Србије Врање, одржао је 6. Седницу деветог сазива Градског одбора СПС Врање, у среду 8.6.2016. године, уз присуство 110 чланова Градског одбора. На седници је након дискусије која је трајала више од шест часова, уз излагање више чланова Градског одбора, у демократској атмосвери уз присуство виског степена јединства, усвојена Информација о одржаним изборима 24.4.2016. године и резултатима избора – раду највиших органа партије и раду Градске организације.
Градски одбор СПС Врање тајним гласањем – јавним бројањем, које је спроводила Изборна комисија ГрО СПС Врање, изјаснио се о поверењу председника ГрО СПС Врање Зорана Антића. Пре одржавања ГрО на својим седницама, Форума жена и Форума младих,  дали су јединствену подршку председнику ГрО Зорану Антићу. Од 110 члановаГрадског одбора СПС Врање, који су гласали, 107 је гласало ЗА, док је 3 било ПРОТИВ.
Градски одбор СПС Врање, показао је висок степен демократске свести, јединста и одлучности да у будућем периоду и даље буде политичка опција која ће бринути о судбини грађана Врања. Својим гласањем и указивањем поверења председнику ГрО Зорану Антићу,  потврђена је изборна воља свих чланова ГрО СПС Врање, да сами бирамо и одлучујемо у својој Партији и да знамо да препознамо лидере који ће најбоље заступати интересе свих социјалиста.

 


#   Врање   СПС   Зоран Антић   Градски одбор   избори 2016
@socijalisti @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима