Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Antić i dalje vodi SPS u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 10.06.2016. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Zoran Antić i dalje će biti na čelu GrO SPS Vranje. Tako je odlučeno na sednici Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vranju koja je održana u sredu 8.juna.

Antić i dalje vodi SPS u Vranju

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije Vranje, održao je 6. Sednicu devetog saziva Gradskog odbora SPS Vranje, u sredu 8.6.2016. godine, uz prisustvo 110 članova Gradskog odbora. Na sednici je nakon diskusije koja je trajala više od šest časova, uz izlaganje više članova Gradskog odbora, u demokratskoj atmosveri uz prisustvo viskog stepena jedinstva, usvojena Informacija o održanim izborima 24.4.2016. godine i rezultatima izbora – radu najviših organa partije i radu Gradske organizacije.
Gradski odbor SPS Vranje tajnim glasanjem – javnim brojanjem, koje je sprovodila Izborna komisija GrO SPS Vranje, izjasnio se o poverenju predsednika GrO SPS Vranje Zorana Antića. Pre održavanja GrO na svojim sednicama, Foruma žena i Foruma mladih,  dali su jedinstvenu podršku predsedniku GrO Zoranu Antiću. Od 110 članovaGradskog odbora SPS Vranje, koji su glasali, 107 je glasalo ZA, dok je 3 bilo PROTIV.
Gradski odbor SPS Vranje, pokazao je visok stepen demokratske svesti, jedinsta i odlučnosti da u budućem periodu i dalje bude politička opcija koja će brinuti o sudbini građana Vranja. Svojim glasanjem i ukazivanjem poverenja predsedniku GrO Zoranu Antiću,  potvrđena je izborna volja svih članova GrO SPS Vranje, da sami biramo i odlučujemo u svojoj Partiji i da znamo da prepoznamo lidere koji će najbolje zastupati interese svih socijalista.

 

Komentara: 0


#   Vranje   SPS   Zoran Antić   Gradski odbor   izbori 2016
@socijalisti @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}