Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

БРУКА ГОДИНЕ: Градоначелник украо флашу коњака!

rssBookmark and Share

26.04.2013. Autor: Kurir

Градоначелник здипио коњак са свечаног пријема, али му је флаша исклизнула испод сакоа и разбила се у парампарчад.

БРУКА ГОДИНЕ: Градоначелник украо флашу коњака!

Градоначелник Врања Зоран Антић са свечаног пријема у позоришту, који су домаћини уприличили у част српске делегације, украо је флашу руског коњака и покушао да је однесе у хотел. Брука је пукла због градоначелникове неспретности, коме је приликом силаска са степеништа флаша исклизнула из сакоа и разбила се у парампарчад!

Док су остали чланови српске делегације шокирано гледали у своја одела уфлекана од коњака и покушавали да избегну парчиће стакла, Антић је ноншалантно ишетао из театра, као да се ништа није догодило.

- Сви смо видели шта је урадио и остали смо без текста, јер нас је било срамота што је председник једне општине украо флашу која у продавници кошта само 1.200 рубаља, односно 30 евра - каже један члан делегације.

Увиђавни домаћини правили су се да се ништа није догодило и само су почистили остатке од флаше.

Да је Антић брзо заборавио инцидент, сведочи његово понашање јутро након догађаја, када је био убедљиво највеселији у делегацији и женама из делегације помагао да кофере однесу од лифта до рецепције.

- Могуће је да је то радио баш да би испеглао догађај из театра - коментарише наш саговорник из делегације.

Антић: То је чиста заје.анција

- То је чиста глупост и зајебанција која није тачна. То је тотално безвезе прича. Никад то не бих урадио. И не знам ко је тако нешто могао да каже - казао је за Курир Антић.

Утајио порез од 100. 000 евра

Фебруара прошле године Зоран Антић, председник ГО СПС и руководећи Спортским савезом у Врању, утајио је порез у износу од око 100.000 евра, а запрећена казна за ово дело је од две до десет година. Према изворима из полиције, истрага је по налогу тужилаштва трајала скоро годину и по, било је притисака на полицијске инспекторе и неколико пута одлагано је подношење пријаве, али на крају, кривична пријава ипак поднета.

Два пута му запалили кола

Зоран Антић широј јавности постао је познат по томе што му је запаљен аутомобил, као и аутомобил његовог оца.

- Јуна 2011. запаљен је мој аутомобил, а два пута запаљен је „југо 55“, који је мој отац купио на кредит - изјавио је својевремено Антић.


#   градоначелник   Зоран Антић   кривична пријава
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима