Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Динић: Размислићемо о уласку у "Уједињену опозицију у Нишу"

rssBookmark and Share

Пантелеј 28.11.2015. З.Стојнић, Јужна Србија Инфо

Славиша Динић, председник Коалиције за Ниш, кога смо данас срели као учесника на округлом столу "Развој малог и средњег предузетништва Југоисточне Србије јуче, данас, сутра", дао је изјаву за Јужну Србију Инфо о евенталном уласку "Коалиције" у "Уједињену опозицију" и заједнички излазак на предстојеће локалне изборе.

Фото: Јужна Србија Инфо
Фото: Јужна Србија Инфо

Динић каже, иако су добили позив за заједнички сатанак нишке опозиције и то од Демократске странке, још увек нису одлучили о свом ангажаовању. Удружење "Коалиција за Ниш" пре свега окупља грађане који се залажу са "права" Нишлија и у том смеру ће наставити свој рад.

Што се тиче заједничког деловања опозиције, Динић је мишљења, да би једна од препрека уласка "Коалиције" била сама персонална структура, јер како каже, "У досадашњим најавама такве "уједињене опозиције" има личности из политичког живота Ниша, чије је време прошло у политичком и извршном смислу".

Иначе, Динић и сам пољопривредник и предузетник, био је члан Демократске странке од 1996. до марта 2013. године, када је, због принципијелних разлога, напустио ову странку.

У два мандата, од 2000. до 2004. године и од 2004. до 2008. године био је одборник у Скупштини Града Ниша. Од 2008. до 2012. године био је председник ГО Пантелеј. Од 2102. године одборник је у Скупштини ГО Пантелеј и Скупштини Града Ниша.

Један је од оснивача удружења „Коалиција за Ниш“.

 

 


#   избори   политика   Пантелеј   опозиција   ГО Пантелеј   Коалиција за Ниш   локални избори   Славиша Динић   пољопривредник
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима