Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: И као врхунац, покушај смене јединог директора из редова СНС-а који има резултате

rssBookmark and Share

Ниш 16.12.2017. Јужна Србија Инфо

Политички обрачун унутар СНС започет још током претходног мандата шестогодишње власти СНС током које је Ниш почео да назадује и да заостаје у развоју, ових дана се изгледа добија врхунац, пише између осталог у саопштењу нишких демократа.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Саопштење преносимо у целости...

Наиме, после хапшења бившег председника ГО Палилула, смене председника ГО Медијана, паљења аутомобила заменика градоначелника и директора ЈКП Тржница, физичког напада на председника ГО Нишка Бања, ових дана поново хапсе функционера своје странке – градског већника! А према најавама, очекује се и смена директора ТОН, јединог који и има неке резултате, за разлику од свих осталих функционера СНС који су током 6 година СНС власти, успели да потроше новац грађана Ниша, да путују и ломе службене аутомобиле, да намештају тендере... 

Политички обрачуни унутар СНС су њихова унутрашња ствар и они никако не би смели да утичу на рад институција града. Међутим, неспособна градска власт, незнајући одакле да плати страначке активисте које запошљава у градској управи, смањује буџете градским општинама, наставља да за своју неспособност оптужује ДС, а буџет за 2018 годину враћа управо на буџет који је град Ниш имао за време власти ДС.

Да ли то значи да уместо да напредује, Ниш назадује под оваквом влашћу? Да ли то значи да од најављених нових радних места и раста БДП нема ништа? Јер, да има нових запослених и раста БДП и приходи у буџет града би били већи, овако испада да неко не говори истину.

Председник-премијер каже да нам никада није било боље а градска власт смањује буџет у коме највећи део пара иде за плате страначки запошљених активиста а скоро да нема ниједног капиталног пројекта. Овде нешто озбиљно није у реду и време је да СНС призна да не уме да води ни месну заједницу а камоли овако велики град, који после 6 година њихове власти више не личи на себе.
                                                                                       

 


#   Ниш   Горан Ђорђевић   ДС   СНС     Нишка Бања   Милош Банђур   Урош Парлић   паљење аутомобила   градска власт   Туристичка организација Ниш   ГО Палилула   Бранислав Качар
@demokrate @sns_srbija @Milos_Bandjur @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима