Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Насеље у Студеничкој улици неусловно за живот!

rssBookmark and Share

Студеничка улица 26.05.2017. Јужна Србија Инфо

У последњих 10 година у овом насељу населило више од 5000 људи и да ова власт у последњих 5 година није урадила апсолутно ништа да би овим људима побољшала услове за живот, кажу у ГО ДС-а.

Мића Јевтић
Мића Јевтић

Пре неколико дана одржан је протест станара новоизграђеног насеља поред Студеничке улице у Пантелеју. Подсећамо да се у последњих 10 година у овом насељу населило више од 5000 људи и да ова власт у последњих 5 година није урадила апсолутно ништа да би овим људима побољшала услове за живот. Нема споредних улица које би повезале Студеничку улицу са изграђеним зградама, нема кишне канализације, паркинга, а о дечијим игралиштима да не говоримо. Посебна прича је градски превоз на линији број 5 где саобраћају потпуно неусловни аутобуси стари и преко 20 година.

Подсећамо да је ова власт преузела одговорност да заврше неке велике пројекте који су започети и доводени такорећи до краја, у време када је Демократска власт вршила власт у Граду и Општини Пантелеј. Започет је Сомборски булевар, северни колектор, булевар Медијана за чији завршетак је потребно још врло мало новца, а чији се дефинитивни крај сада и не назире.

Урађена је и Матејевачка петља којом је ова општина повезана са аутопутем, мноштво улица, урађена излетишта... У плану је била и изградња школе, вртића и цркве поред овог насеља, али су доласком на власт СНС-а сви планови пали у воду.


#   ДС   градски превоз   градска власт   Сомборски булевар   инфраструктура   Мића Јевтић   Булевар Медијана   Студеничка улица
@demokrate @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима