Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ДС Ниш: Неопходне су промене!

rssBookmark and Share

Београд 09.04.2015. С.Л. Јужна Србија Инфо

Демократска странка у Нишу позива све грађане на митинг, који ће бити одржан 25. априла у Београду, јер су свима неопходне промене, промене у Србији, промене у Нишу, кажу нишке демократе.

ДС у Нишу
ДС у Нишу

Нишке демократе, кажу да је митинг изнуђен потезима актуелне власти, и да је неопходно да неко стане на пут овој влади, изјавио је председник Градског одбора ДС-а у Нишу, Миодраг Станковић.

- Морамо рећи стоп! Стоп смањењу плата и пензија, стоп угрожавању свих радника који раде у овој држави, и здравствених радника, и просветара, и адвоката, буквално свих. ДС сматра да је неопходно да дођу промене, и то је оно о чему ћемо говорити 25. априла. Јако је важно да овај митинг није само митинг ДС-а, већ је ово грађански митинг, зато позивамо све грађане Ниша, уколико сматрају да ово што се дешава у Србији и Нишу није добро, дођу у Београд на Трг републике 25. априла, да буду са нама, и тиме покажу једно незадовољство према актуелној Влади Србије, као и према раду градске власти. Обезбеђен је превоз, Градски одбор ДС-а се побринуо за то, желимо да што више грађана крене за Београд, сви су добродошли. ДС је једина опозициона странка која може да буде алтернатива власти, али наравно да ми не можемо сами, и наравно да не желимо сами, суштина је да окупимо све грађане, невезано за страначку припадност, и једноставно кренемо путем бољитка живота грађана Србије, и грађана Ниша, каже Миодраг Станковић, председник Градског одбора Демократске странке у Нишу.

У нишком ДС-у су позвали све заинтересоване за одлазак на предстојећи митинг, да могу да се јаве у просторије ДС-а, сваког радног дана од 14 до 20 сати, како би се информисали и пријавили за организовани превоз до Београда.


#   Београд   ДС   политика   Миодраг Станковић   митинг     Градски одбор   Трг Републике
@demokrate @Mikica_S @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима