Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Горан Цветановић поново председник лесковачких напредњака

rssBookmark and Share

Лесковац 15.05.2015. Југмедиа, Јужна Србија Инфо

Свих 327 делегата вечерас су јавним гласањањем по други пут изабрали Горана Цветановића за председника Градског одбора Српске напредне странке у Лесковцу.

Горан Цветановић, Фото: www.prelistavanje.rs
Горан Цветановић, Фото: www.prelistavanje.rs

Цветановћ је као једини кандидат изабран на изборној скупштини, одржаној у препуном ресторану хотела Бавка.

„Ми смо снага, војска, са чланством које се у већава из дана у дан“, оценио је Цветановић, који је у уводном излагању поновио да СНС у Лесковцу има преко 20.000 чланова, од којих половину чине жене.

Приказан је филм о успесима власти у Лесковцу коју предводе напредњаци, а после избора Цветановиић је изразио уверење у даље победе.

МЕДИЈИ

Цветановић ни овога пута није могао без прозивања медија које је оптужио за покушај његове деградације и слабљења СНС.

„Очекују нас локални избори , морамо се спремати за њих онако како ми најбоље знамо и како народ од нас очекује, а то је само радом. Својим примером показаћу да су ми Србија и СНС, али и развој Лесковца приоритет, за шта сам спреман да се борим свим својим срцем“, казао је Цвтеановић с руком на срцу.

Скупу се обратио и шеф посланичкиг клуба у Скупштини Србије Зоран Бабић рекавши да је породица СНС најбројнија на Балкану зато што броји 498.000 чланова.

„Поносан сам зато што смо веровали у Србију која се неће само задуживати, која неће живети само у виртуалном свету, зато што смо веровали да можемо до моје Србије, од Лесковца, од моје Врњачке бање да направимо место у коме ће се радити и да се живи од тог рада, а не од задуживања“, казао је, говорећи и о свом поносу у српској скупштини.

„Поносан сам јер кад год буде тешка дебата у скупштини, када се тако често сударимо са политичком и личном мржњом, знам засигурно да иза мене, ту с леве стране, ћеме сачекати знање и подршка и Оливерина и Жаркова и Жицкова“.

Изборној скупштини присуствовали су и предстваници других политичких странака. Хотел Бавка био је данас украшен великим транспарентом с именом Александра Вучића, лидера СНС.


#   Лесковац   СНС   Горан Цветановић   председник   Зоран Бабић   локални избори
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима