Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Goran Cvetanović ponovo predsednik leskovačkih naprednjaka

rssBookmark and Share

Leskovac 15.05.2015. Jugmedia, Južna Srbija Info

Svih 327 delegata večeras su javnim glasanjanjem po drugi put izabrali Gorana Cvetanovića za predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu.

Goran Cvetanović, Foto: www.prelistavanje.rs
Goran Cvetanović, Foto: www.prelistavanje.rs

Cvetanovć je kao jedini kandidat izabran na izbornoj skupštini, održanoj u prepunom restoranu hotela Bavka.

„Mi smo snaga, vojska, sa članstvom koje se u većava iz dana u dan“, ocenio je Cvetanović, koji je u uvodnom izlaganju ponovio da SNS u Leskovcu ima preko 20.000 članova, od kojih polovinu čine žene.

Prikazan je film o uspesima vlasti u Leskovcu koju predvode naprednjaci, a posle izbora Cvetanoviić je izrazio uverenje u dalje pobede.

MEDIJI

Cvetanović ni ovoga puta nije mogao bez prozivanja medija koje je optužio za pokušaj njegove degradacije i slabljenja SNS.

„Očekuju nas lokalni izbori , moramo se spremati za njih onako kako mi najbolje znamo i kako narod od nas očekuje, a to je samo radom. Svojim primerom pokazaću da su mi Srbija i SNS, ali i razvoj Leskovca prioritet, za šta sam spreman da se borim svim svojim srcem“, kazao je Cvteanović s rukom na srcu.

Skupu se obratio i šef poslaničkig kluba u Skupštini Srbije Zoran Babić rekavši da je porodica SNS najbrojnija na Balkanu zato što broji 498.000 članova.

„Ponosan sam zato što smo verovali u Srbiju koja se neće samo zaduživati, koja neće živeti samo u virtualnom svetu, zato što smo verovali da možemo do moje Srbije, od Leskovca, od moje Vrnjačke banje da napravimo mesto u kome će se raditi i da se živi od tog rada, a ne od zaduživanja“, kazao je, govoreći i o svom ponosu u srpskoj skupštini.

„Ponosan sam jer kad god bude teška debata u skupštini, kada se tako često sudarimo sa političkom i ličnom mržnjom, znam zasigurno da iza mene, tu s leve strane, ćeme sačekati znanje i podrška i Oliverina i Žarkova i Žickova“.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i predstvanici drugih političkih stranaka. Hotel Bavka bio je danas ukrašen velikim transparentom s imenom Aleksandra Vučića, lidera SNS.


#   Leskovac   SNS   Goran Cvetanović   predsednik   Zoran Babić   lokalni izbori
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima