Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Избор директора: Компензација за одустајањеили казна за партијску недисциплину?

rssBookmark and Share

16.10.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Седница Скупштине града Ниша на којој би требало да се расправља о избору директора јавних предузећа још увек није заказана, док се у градскикм кулоарима препричавају приче, који ће од кандидата бити предложен и изабран.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Више није тајна да је прошлог петка одржан састанак одборничке групе Српске напредне странке у Нишу, на којој је по инструкцијама из Београда предложен нешто измењен распоред кандидата, са листе прва три бодована Комисије за избор директора.

Наиме, због неслагања око кандидата и прашине која се подигла у јавности, по свој прилици први са листе Комисије за неколико нишких предузећа, неће бити предложен Скупштини на гласање, већ други, у неким случајевима чак и трећи.

Да комбинаторика и трговина још увек није завршена, говори и подтак да су у оптицају понуде и "претње".

Како незванично сазнајемо, као конпензација за одустајење, кандидатима се нуди друго радно место или санкције за кршење партијске дисциплине у случају да се понуђено не прихвати?

Седница нишког парламента на чијем би се дневном реду нашла и расправа о избору директора, могла би да буде одржана у среду 18. или у петак 20. октобра..


#   СНС   јавна предузећа   Скупштина града Ниша   радно место   Комисија за избор директора
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима