Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: Нећемо да дозволимо да се медијски мрак поново деси

rssBookmark and Share

Ниш 12.11.2015. Јужна Србија Инфо

"Ниш је некада био медијска Република, нећемо да дозволимо да се медијски мрак поново деси. Ово је црвена линија преко које нећемо прећи ни по коју цену, пре свега због информисаности грађана", рекао је новинарима Бранислав Јовановић, лидер Народног покрета Србије у Нишу, поводом данашњег изостанка тв преноса.

Јовановић: Нећемо да дозволимо да се медијски мрак поново деси

Одборници опозиције су стали око говорнице и нису дозволили да се седница одржи.

"Желимо да спречимо већ данас да Ниш мирише на деведесете године", каже Јовановић и додаје:

"Београд има свој информативни пул, има и Нови Сад, чули смо уводи се такса још четири милијарде динара из буџета за ове градове, а за Ниш нула динара. Према томе, тражимо пуно информисање јавности, а све то због традиције и тековине коју грађани Ниша не могу да забораве. Предлагали смо врло конструктивно да се преко пројектног финансирања нађе начин и да се са седницом настави у понедељак. Није џаба у Хрватској формирана странка живи зид, мука их је натерала. Тако ћемо и ми да формирамо живи зид и нећемо дозволити да се седница одржи ако нема директог преноса."

Живи зид опозиције око скупштинске говорнице


#   Ниш   блокада   Бранислав Јовановић   одборници   седница   медији   Нови Сад   Скупштина града Ниша   опозиција   НПС Народни покрет Србије   ТВ пренос
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима