Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jovanović: Nećemo da dozvolimo da se medijski mrak ponovo desi

rssBookmark and Share

Niš 12.11.2015. Južna Srbija Info

"Niš je nekada bio medijska Republika, nećemo da dozvolimo da se medijski mrak ponovo desi. Ovo je crvena linija preko koje nećemo preći ni po koju cenu, pre svega zbog informisanosti građana", rekao je novinarima Branislav Jovanović, lider Narodnog pokreta Srbije u Nišu, povodom današnjeg izostanka tv prenosa.

Jovanović: Nećemo da dozvolimo da se medijski mrak ponovo desi

Odbornici opozicije su stali oko govornice i nisu dozvolili da se sednica održi.

"Želimo da sprečimo već danas da Niš miriše na devedesete godine", kaže Jovanović i dodaje:

"Beograd ima svoj informativni pul, ima i Novi Sad, čuli smo uvodi se taksa još četiri milijarde dinara iz budžeta za ove gradove, a za Niš nula dinara. Prema tome, tražimo puno informisanje javnosti, a sve to zbog tradicije i tekovine koju građani Niša ne mogu da zaborave. Predlagali smo vrlo konstruktivno da se preko projektnog finansiranja nađe način i da se sa sednicom nastavi u ponedeljak. Nije džaba u Hrvatskoj formirana stranka živi zid, muka ih je naterala. Tako ćemo i mi da formiramo živi zid i nećemo dozvoliti da se sednica održi ako nema direktog prenosa."

Živi zid opozicije oko skupštinske govornice


#   Niš   blokada   Branislav Jovanović   odbornici   sednica   mediji   Novi Sad   Skupština grada Niša   opozicija   NPS Narodni pokret Srbije   TV prenos
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima