Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: Само подршка ЛДП-у спас за Србију

rssBookmark and Share

Врање 07.03.2014. Танјуг

Председник Либерално-демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић изјавио је синоћ да је државна политика протеклих година била успешна само онда када је спроводила политику ЛДП-а.

Јовановић: Само подршка ЛДП-у спас за Србију

"То су учинили на европском плану и због тога је ова земља данас напреднија него што је била пре две године, али ништа нису учинили у економији и због тога ЛДП мора да добије неопходну подршку да би се покренула српска привреда", поручио је лидер ЛДП-а на предизборном скупу у Врању.

Гласањем за ЛДП грађани ће, како је објаснио, казнити Бориса Тадића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића и Млађана Динкића, за све оно што су урадили у претходних 25 година, саопштено је из те странке.

"Вас што су извели из 'Јумка' у нову инвестицију, па вам дали нове радне књижице. Инвеститор отишао, а вас оставили на том гробљу пропале фабрике да тражите неку нову будућност за себе. И за то треба да их казните. Држава не сме да буде лажљива. Нека кажу паре немамо, али мора да постоји реч, мора да постоји поштовање и мора да постоји план како ћемо нешто да направимо да бисмо сутра имали", истакао је Јовановић.

  Грађани треба, како је поручио, да казне и оне који су водили ратове и довели Србију у садашњу социјално-економску ситуацију.

"Сада са напудерисаних билборда причају о својим визијама. Нека гласају за ЛДП, па да онда од 17. марта свако почне да ради свој посао", рекао је Јовановић.

Према његовим речима, Врање и његова уништена економија су доказ бескрупулозности власти протеклих година.

"Оно што је стало треба да покренемо, да тражимо оне који то могу да ураде. Оно што више не може да се покрене треба да раскрчимо па нешто ново да правимо. Врање које стоји је доказ велике цене коју смо платили за своју наивност, за глупост, политички безобразлук и бескрупулозност. Ви сте јужни ток о којем ја мислим", рекао је Јовановић у Врању.


#   Врање   Ивица Дачић   Томислав Николић   Александар Вучић   Млађан Динкић   избори   ЛДП   избори 2014   Борис Тадић   Чедомир Јовановић
@DacicIvica @predsednikrs @avucic @ldp @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима