Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јовановић: Срђан Алексић има пуну подршку наше дијаспоре!

rssBookmark and Share

09.04.2016. М.М. Јужна Србија Инфо

Бобан Јовановић, директор Српског културног и информативног центра на Малти, у ексклузивном телефонском разговору за портал Јужна Србија, изјавио је да већина дијсапоре даје пуну подршку адвокату Срђану Алексићу и његовој кандитатури за првог човека општине Медијана.

Јовановић: Срђан Алексић има пуну подршку наше дијаспоре!

Бобан Јовановић, директор Српског културног - информативног центра на Малти и бивши амбасадор за дијаспору Нишке канцеларије, каже да по његовим сазнањима већина наших људи у расејању даје безрезервну подршку Срђану Алексићу у његовој кандитатури за председника Градске општине Медијана у Нишу.

Бобан Јовановић дир. Српског културног центра на Малти, Фото: НТВ архива

"Нама такви људу требају, људи од професије и са доказаном каријером и резултатима. Алексић је човек који је својим радом и својим знањем показао шта уме, несебично се залажући за решавање проблема других. Многим људима је помогао не тражећи повратне услуге и сатисфакцију." каже Јовановић.

"А оно што се цени на западу, наравно и код наших људи је његова самосталност. Морам да кажем и материјална слобода. Ретко можемо да видимо особу у Србији која се кандидује, а притом сама све финанасира, на тражећи спонзорства. Управо због свега тога, посебно због његових 5 тачака које је навео у свом предизборном програму, Алексић заслужује да буде изабран за првог човека "Медијане", изјавио је Јовановић за Јужну Србију и поновио да он лично не сумња у позитиван исход резултата на локалним изборима, када је Срђан Алексић у питању.


#   Срђан Алексић   избори 2016   градске општине   Искрено за Ниш   Бобан Јовановић     Искрено за Медијану
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима