Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Коштуница: Србија и на истоку и на западу

rssBookmark and Share

02.04.2012. Аutor : T.Stevanović |

У "Плавом павиљиону" лесковачког сајмишта одржана je изборна конвенција Демократске странке Србије. Конвенцији је присусвовао управљачки врх странке на челу са њеним председником др Војиславом Коштуницом. Овом приликом представљена је изборна листа од 75 кандидата за састав Скупштине града Лесковца на предстојећим мајским изборима, као и посланичка листа ове странке за састав републичког параламента.

Коштуница: Србија и на истоку и на западу

Пред око 2000 окупљених чланова и симпатизера ДСС , у Лесковцу обратили су се Сандра Рашковић Ивић, Милош Алигрудић, професор Самарџић и други.

На крају овог предизборног митинга посетиоцима у Плавом павиљиону лесковачког сајмишта се обратио председник странке др Војислав Коштуница:

-Прокламована девиза наших полтичких конкурената је да - ЕУ нема алтернативу је сасвим погрешна. Србија се никад није и неће убудуће везивати у потпуности ни за кога ни за исток ни за запад, јер она је "запад-истоку" и "исток-западу"- нагласио је Коштуница.

-Србија није ни незрела нити малолетна како је третирају неки лидери поолитичких странака у Србији. Ти такозвани лидери немају сопствени економски нити политички програм, њихов је програм код њихових ментора у Бриселу и Вашингтону, зато ће им бирачи у Србији ускратити даље управљачко право на "Ђурђевданским изборима , нагласио је Коштуница.


#  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима