Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Куршумлија: Смењени директори ЈП

rssBookmark and Share

29.06.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

У наставку конститутивне седнице СО Куршумлија су, после избора заменика председника општине, смењени сви директори јавних предузећа и установа у том граду.

Куршумлија: Смењени директори ЈП

За заменика председника општине изабран Јовица Ђиновић из Српске напредне странке, а затим је изгласана смена чланова Управних одбора Дирекције за изградњу, Комуналног предузећа, Дома здравља и Туристичке организације и на та места изабрани нови чланови из редова владајуће коалиције СНС и ДС С.

Скупштинска већина у Куршумлији је изабрала Горана ДЈордјевића за директора Дирекције за изградњу, Војкана Чарапића за директора Јавног Комуналног предузећа, Ивана Ковачевића за директора Туристичке организације и Уранију Петровић за директора Дома здравља.

Смена директорке Дома здравља у Куршумлији Љиљане Арсенијевић из Демократске странке, која ју је на то место и поставила, изазвала је негодовање опозиције која је истакла да је то учињено"незаконито".

Локалну власт у Куршумлији са 19 од 37 одборника, чине СНС са 14 мандата и ДС С са пет. У опозицији су ДС са осам, УРС са пет и СПС са пет одборника. До сада су на власти у Куршумлији били ДС, УРС и СПС.

Нерадан петак !

Канцеларија директора Дома здравља у Куршумлији данас је била потпуно празна , у њој није било ни Љиљане Арсенијевић али ни новоизабране директорке Ураније Петровић.

Канцеларија није закључана и потпуно је сређена , јавља новинар ''Јужне Србије'' из Куршумлије.

Смењена директорка Љиљана Арсенијевић данас није била ни у својој ординацији , а нашем новинару није одговарала на позиве и поруке.

(S.Radović)


#     Љиљана Арсенијевић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима