Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kuršumlija: Smenjeni direktori JP

rssBookmark and Share

29.06.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

U nastavku konstitutivne sednice SO Kuršumlija su, posle izbora zamenika predsednika opštine, smenjeni svi direktori javnih preduzeća i ustanova u tom gradu.

Kuršumlija: Smenjeni direktori JP

Za zamenika predsednika opštine izabran Jovica Đinović iz Srpske napredne stranke, a zatim je izglasana smena članova Upravnih odbora Direkcije za izgradnju, Komunalnog preduzeća, Doma zdravlja i Turističke organizacije i na ta mesta izabrani novi članovi iz redova vladajuće koalicije SNS i DS S.

Skupštinska većina u Kuršumliji je izabrala Gorana DJordjevića za direktora Direkcije za izgradnju, Vojkana Čarapića za direktora Javnog Komunalnog preduzeća, Ivana Kovačevića za direktora Turističke organizacije i Uraniju Petrović za direktora Doma zdravlja.

Smena direktorke Doma zdravlja u Kuršumliji Ljiljane Arsenijević iz Demokratske stranke, koja ju je na to mesto i postavila, izazvala je negodovanje opozicije koja je istakla da je to učinjeno"nezakonito".

Lokalnu vlast u Kuršumliji sa 19 od 37 odbornika, čine SNS sa 14 mandata i DS S sa pet. U opoziciji su DS sa osam, URS sa pet i SPS sa pet odbornika. Do sada su na vlasti u Kuršumliji bili DS, URS i SPS.

Neradan petak !

Kancelarija direktora Doma zdravlja u Kuršumliji danas je bila potpuno prazna , u njoj nije bilo ni Ljiljane Arsenijević ali ni novoizabrane direktorke Uranije Petrović.

Kancelarija nije zaključana i potpuno je sređena , javlja novinar ''Južne Srbije'' iz Kuršumlije.

Smenjena direktorka Ljiljana Arsenijević danas nije bila ni u svojoj ordinaciji , a našem novinaru nije odgovarala na pozive i poruke.

(S.Radović)


#     Ljiljana Arsenijević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima