Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лепојевић нови председник Општине

rssBookmark and Share

29.06.2012. Аutor : L.Mitrović |

На конститутивној седници Скупштине Општине Прокупље озваничена је нова владајућа коалиција коју чине - Демократска странка - Социјалистичка партија Србије - Уједињени региони Србије - Демократска странка Србије. За новог председника Општине изабран је Бобан Лепојевић (ДС), док ће функцију председника Скупштине Општине обављати досадашњи председник Љубиша Ђурковић (СПС).

Лепојевић нови председник Општине

Владајућа већина која у локалном парламенту има 36 одборника изабрала је за Лепојевићевог заменика досадашњег председника Општине Милан Арсовића, а за заменика председника Скупштине изабран је Драган Динић ( УРС). На седници је изабрано и девет чланова новог Општинског већа - по три из ДС и СПС, два из УРС-а и један из ДСС-а.

Председник Општине Бобан Лепојевић најавио је за наступајући период завршетак започетих радова у општини и као приоритет навео завршетак градње новог обданишта и санацију градске депоније.

Такође је најавио почетак радова на изградњи затвореног базена у нашем граду и казао да ће најважнији посао нове власти бити отварање нових радних места, с обзиром да је у плану отварање још једне производне хале у Леонију, као и почетак рада нове фабрике за производњу скијашке опреме Игуана у Влахову код Прокупља.


#   Драган Динић   председник   Милан Арсовић   Бобан Лепојевић   председник општине
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима