Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lepojević novi predsednik Opštine

rssBookmark and Share

29.06.2012. Autor : L.Mitrović |

Na konstitutivnoj sednici Skupštine Opštine Prokuplje ozvaničena je nova vladajuća koalicija koju čine - Demokratska stranka - Socijalistička partija Srbije - Ujedinjeni regioni Srbije - Demokratska stranka Srbije. Za novog predsednika Opštine izabran je Boban Lepojević (DS), dok će funkciju predsednika Skupštine Opštine obavljati dosadašnji predsednik Ljubiša Đurković (SPS).

Lepojević novi predsednik Opštine

Vladajuća većina koja u lokalnom parlamentu ima 36 odbornika izabrala je za Lepojevićevog zamenika dosadašnjeg predsednika Opštine Milan Arsovića, a za zamenika predsednika Skupštine izabran je Dragan Dinić ( URS). Na sednici je izabrano i devet članova novog Opštinskog veća - po tri iz DS i SPS, dva iz URS-a i jedan iz DSS-a.

Predsednik Opštine Boban Lepojević najavio je za nastupajući period završetak započetih radova u opštini i kao prioritet naveo završetak gradnje novog obdaništa i sanaciju gradske deponije.

Takođe je najavio početak radova na izgradnji zatvorenog bazena u našem gradu i kazao da će najvažniji posao nove vlasti biti otvaranje novih radnih mesta, s obzirom da je u planu otvaranje još jedne proizvodne hale u Leoniju, kao i početak rada nove fabrike za proizvodnju skijaške opreme Iguana u Vlahovu kod Prokuplja.


#   Dragan Dinić   predsednik   Milan Arsović   Boban Lepojević   predsednik opštine
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima