Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Михајловић, нови председник ДЈБ: Нови почетак уз континуитет и промене!

Bookmark and Share

23.04.2018. Јужна Србија Инфо

Изборна скупштина "Доста је било" изабрала је у суботу ново руководство. За председника "Доста је било" изабран је народни посланик др Бранислав Михајловић из Бора.

Михајловић, нови председник ДЈБ: Нови почетак уз континуитет и промене!

Његова заменица биће народна посланица Бранка Стаменковић, а потпредседници народни посланик проф. др Ратко Јанков, народна посланица др Ана Стевановић из Београда и шеф одборничке групе ДЈБ у Новом Саду, Александар Бујић. За генералног секретара изабрана је Тијана Шербула, одборница у СО Звездара.

Ново председништво на челу са Михајловићем, добило је поверење 75 одсто делегата на изборној скупштини.

Приликом преузимања дужности, председника др Бранислав Михајловић истакао је преко потребан континуитет у придржавању програму ДЈБ, јединственом на политичкој сцени Србије, наглашавајући важну улогу Програмског савета у његовој даљој разради.

”Важна је и неопходна промена свега што није довољно добро функционисало у организацији, а све у циљу успешног позиционирања за предстојеће парламентарне изборе”, казао је Бранислав Михајловић.

Он је рекао да је и приоритет новог руководства оснаживање организације ради заузимања што бољег и успешнијег положаја на политичкој сцени, како би ДЈБ дошао у ситуацију да оствари своју основну визију: да од Србије направи земљу у којој се лепо живи.

Нишки аеродром

Кометаришући за портал Јужна Србија Инфо дешавања око нишког аеродрома, Михајловић каже "да је све највероватније условљено уковором са француским концесионаром и да аеродром "Контантин Велики" треба да остане у рукама Нишлија".

Бранислав Михајловић је у ДЈБ од самог почетка 2014. године.  Доктор је техничких наука запослен у РТБ Бор, са великим искуством у вођењу великих тимова људи. Широј јавности је познат по доследној борби  за ефикасно и професионално управљање Рударско-топионичарским басеном Бор због чега је већ дуже од деценије у отвореном сукоба са локалним моћником, директором РТБ – Благојем Спасковским. На локалним изборима у Бору одржаним у марту ове године, као носилац листе ДЈБ и Двери, Бранислав Михајловић је освојио заједно са својим тимом 8,17% гласова грађана Бора.

Коментара: 0


#   Саша Радуловић   аеродром   Бранислав Михајловић   Доста је било   председништво   унутарстраначки избори
@SasaRadulovich @DostaJeBilo @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима