Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mihajlović, novi predsednik DJB: Novi početak uz kontinuitet i promene!

Bookmark and Share

23.04.2018. Južna Srbija Info

Izborna skupština "Dosta je bilo" izabrala je u subotu novo rukovodstvo. Za predsednika "Dosta je bilo" izabran je narodni poslanik dr Branislav Mihajlović iz Bora.

Mihajlović, novi predsednik DJB: Novi početak uz kontinuitet i promene!

Njegova zamenica biće narodna poslanica Branka Stamenković, a potpredsednici narodni poslanik prof. dr Ratko Jankov, narodna poslanica dr Ana Stevanović iz Beograda i šef odborničke grupe DJB u Novom Sadu, Aleksandar Bujić. Za generalnog sekretara izabrana je Tijana Šerbula, odbornica u SO Zvezdara.

Novo predsedništvo na čelu sa Mihajlovićem, dobilo je poverenje 75 odsto delegata na izbornoj skupštini.

Prilikom preuzimanja dužnosti, predsednika dr Branislav Mihajlović istakao je preko potreban kontinuitet u pridržavanju programu DJB, jedinstvenom na političkoj sceni Srbije, naglašavajući važnu ulogu Programskog saveta u njegovoj daljoj razradi.

”Važna je i neophodna promena svega što nije dovoljno dobro funkcionisalo u organizaciji, a sve u cilju uspešnog pozicioniranja za predstojeće parlamentarne izbore”, kazao je Branislav Mihajlović.

On je rekao da je i prioritet novog rukovodstva osnaživanje organizacije radi zauzimanja što boljeg i uspešnijeg položaja na političkoj sceni, kako bi DJB došao u situaciju da ostvari svoju osnovnu viziju: da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo živi.

Niški aerodrom

Kometarišući za portal Južna Srbija Info dešavanja oko niškog aerodroma, Mihajlović kaže "da je sve najverovatnije uslovljeno ukovorom sa francuskim koncesionarom i da aerodrom "Kontantin Veliki" treba da ostane u rukama Nišlija".

Branislav Mihajlović je u DJB od samog početka 2014. godine.  Doktor je tehničkih nauka zaposlen u RTB Bor, sa velikim iskustvom u vođenju velikih timova ljudi. Široj javnosti je poznat po doslednoj borbi  za efikasno i profesionalno upravljanje Rudarsko-topioničarskim basenom Bor zbog čega je već duže od decenije u otvorenom sukoba sa lokalnim moćnikom, direktorom RTB – Blagojem Spaskovskim. Na lokalnim izborima u Boru održanim u martu ove godine, kao nosilac liste DJB i Dveri, Branislav Mihajlović je osvojio zajedno sa svojim timom 8,17% glasova građana Bora.

Komentara: 0


#   Saša Radulović   aerodrom   Branislav Mihajlović   Dosta je bilo   predsedništvo   unutarstranački izbori
@SasaRadulovich @DostaJeBilo @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima