Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На слави демократа гости из СНС

rssBookmark and Share

Лесковац 07.05.2014. Југ Медиа

Славски колач у просторијама опозиционе Демократске странке у Лесковцу пресечен је синоћ без челника Градског одбора, а у присуству бројних гостију скоро свих странака

На слави демократа гости из СНС

Крсна слава Ђурђевдан обележена је, наиме, без првог човека ДС у Лесковцу Слободана Коцића и његовог заменика Миодрага Миладиновића, а нису виђени ни бивши посланици Миодраг Стојковић и Живојин Станковић, као ни некадашњи функционер Саша Пешић.

Овога пута нису изостали бројни гости из других странака, а први пут су праг прекорачили представници сада владајуће Српске напредне странке – Дејан Цакић, градски већник, и народни посланик Жарко Богатиновић, за кога у ДС-у тврде да је некада имао и њихову чланску карту.

И слављеници и гости пажљиво су слушали надахунуту беседу свештеника Мирослава Јовановића, који је говорио о мученику Георгију, о голготи, покајању, ускрснућу , о крсту часном и слободи, о људским односима, о политичком естаблишменту, о „жртвама без којих нема будућности“ и о о одржавању јаких темеља које су нам преци оставили.

Игор Коцић предао је славу свом партијском другу Ивану Стојановићу.


#   Лесковац   ДС   СНС   слава   Ђурђевдан     Миодраг Миладиновић   Саша Пешић     Градски већник   Дејан Цакић   Жарко Богатиновић   Живојин Станковић
@demokrate @sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима