Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na slavi demokrata gosti iz SNS

rssBookmark and Share

Leskovac 07.05.2014. Jug Media

Slavski kolač u prostorijama opozicione Demokratske stranke u Leskovcu presečen je sinoć bez čelnika Gradskog odbora, a u prisustvu brojnih gostiju skoro svih stranaka

Na slavi demokrata gosti iz SNS

Krsna slava Đurđevdan obeležena je, naime, bez prvog čoveka DS u Leskovcu Slobodana Kocića i njegovog zamenika Miodraga Miladinovića, a nisu viđeni ni bivši poslanici Miodrag Stojković i Živojin Stanković, kao ni nekadašnji funkcioner Saša Pešić.

Ovoga puta nisu izostali brojni gosti iz drugih stranaka, a prvi put su prag prekoračili predstavnici sada vladajuće Srpske napredne stranke – Dejan Cakić, gradski većnik, i narodni poslanik Žarko Bogatinović, za koga u DS-u tvrde da je nekada imao i njihovu člansku kartu.

I slavljenici i gosti pažljivo su slušali nadahunutu besedu sveštenika Miroslava Jovanovića, koji je govorio o mučeniku Georgiju, o golgoti, pokajanju, uskrsnuću , o krstu časnom i slobodi, o ljudskim odnosima, o političkom establišmentu, o „žrtvama bez kojih nema budućnosti“ i o o održavanju jakih temelja koje su nam preci ostavili.

Igor Kocić predao je slavu svom partijskom drugu Ivanu Stojanoviću.


#   Leskovac   DS   SNS   slava   Đurđevdan     Miodrag Miladinović   Saša Pešić     Gradski većnik   Dejan Cakić   Žarko Bogatinović   Živojin Stanković
@demokrate @sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima