Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Народна странка: Новогодишњи украси у Нишу купљени од "спорне" београдске фирме

rssBookmark and Share

Ниш 15.01.2018. Јужна Србија Инфо

Народна странка у Нишу осуђује беспотребно трошење чак 6 милиона динара грађана Ниша на куповину новогодишњих украса.

Народна странка: Новогодишњи украси у Нишу купљени од "спорне" београдске фирме

Склапање уговора о набавци новогодишње декорације са фирмом Keep light из Београда је само наставак праксе пљачкања грађана коју већ 6 година спроводи режим СНС-а. Још једном се показало да корупција изједа не само друштвено ткиво у нашем граду, већ да је она захватила читаву државу – наиме, фирма Кeep light позната је по томе што је новогодишњу јелку у Београду покушала да наплати чак 83.000 евра! На тај начин владајућа коалиција у Нишу доказује постојање незаконите спреге са поменутом фирмом у извлачењу нишких пара и њиховом трошењу не на побољшање изгледа града и квалитета живота Нишлија, већ на обезбеђивање бољег живота припадника владајућег режима. Реч је о режиму оличеном у лику градоначелника Дарка Булатовића, којем је најближи сарадник недавно ухапшен управо због сличних радњи!

Због основане сумње у постојање ко зна које по реду корупционашке афере у нашем граду, позивамо надлежне државне органе да провере начин склапања уговора од 50.000 евра са фирмом Keep light из Београда о куповини новогодишње декорације. 

Када Народна странка преузме одгoворност за вођење града, скупи новогодишњи украси неће бити куповани сваке године, већ ће на контролисаним тендерима, спроведеним транспарентно и у складу са законом, бити набављана декорација са вишегодишњим трајањем.

 


#   Ниш   Нова година   корупција   расвета   Народна странка
@StrankaNarodna @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима