Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Смене руководилаца због лоших резултата

rssBookmark and Share

18.03.2014. Блиц

Градоначелник Ниша и председник Градског одбора СНС Зоран Перишић изјавио је на конференцији за новинаре да се могу очекивати смене појединих градских руководилаца због лоших резултата рада.

Ниш: Смене руководилаца због лоших резултата

Дошло је време да се мора водити рачуна о томе како ће град приходовати, а не само како ће се трошити, додао је он и најавио да ће у року од 15 дана саопштити примере узурпације градске имовине.

- Више пута указивао сам на потребу веће одговорности и ефикасности у раду појединих јавних предузећа, установа и управа. До смена неће доћи зато што је неко из ове или оне странке, већ због тога што није радио добро - навео је Перишић.

Српска напредна странка освојила је највише гласова и у нишким општинама што доказује, како је навео, да Нишлије верују његовој странци и захвалио се гласачима који су подржали Александра Вучића.

- Када је редефинисање појединих сегмената рада у градским управама и предузећима у питању, могу рећи да од коалиционих партнера (УРС и СПС-ПУПС-ЈС) зависи колико ће локална власт бити функционална. Што се буџета тиче могу да кажем да ће већ крајем марта и почетком априла бити процењено да ли ће бити ребаланса. Када сам дошао на место градоначелника плаћао сам рачуне из 2008. године па надаље. Не желим да се спомињем као неко ко је то радио и не желим да задужујем град - додао је Перишић.

СНС је и Нишу освојио 49,75 одсто гласова, на другом месту је коалиција СПС-ПУПС-ЈС са 13,2 одсто и трећи УРС са 6,26 одсто гласова.


#   градоначелник   Зоран Перишић   смене   руководиоци
@ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима